Monday, 27 July 2015

"FeecaMella Raya 2015 Giveaway"

Assalamualaikum,

Hi!

Bersempena Hari Raya 2015 ni, kita nak buat Giveaway untuk kawankawan blogger since kita pun baru start blog balik kan? Boleh lah tambah and kenal kenal dengan ramai kawan.

Giveaway ni adalah collaboration dengan FeecaMella (local Fashion Brand). Eh? macam dah lambat sikit buat giveaway Raya ni sbb yelah dah raya kan? tapi takpelah. still Raya jugak. so masih sempat nak bercantik-cantik dengan FeecaMella Raya collection Lagi! :) Without further due, Macam mana nak enter giveaway ni? haaa. senang je.

Kawankawan hanya perlu jawab 1 soalan mudah and berpeluang untuk menang 

giveaway awesome dari kami :)
Boleh lah dapat duit raya and bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni.
Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :) 

Giveaway bermula dari 23 July 2015
and berakhir pada 31 July 2015

Pemenang akan diumumkan di blog ini and FeecaMella Instagram
pada 2 hari berikutnya 2 August 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan : 

1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)

2. Follow blog ini, Aynal Mansor

3. Follow Instagram @FeecaMella 

4. Like Facebook FeecaMella

Soalan :

1. Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan?
----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :))

http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com

Wednesday, 8 July 2015

Simple Giveaway : From Bintulu With Love



Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
 Di sini aku nak war-warkan, blog Mind Meld akan mengadakan simple giveaway suka-suka saja. hihi Masa di tamu hari tu, ada beli banyak keychain, cenderahati dari bumi Kenyalang Syarat-syarat yang super duper easy :
 1. follow blog Iola dan Mellya (baru) 
2. Tekan mana-mana iklan yang muncul (thanks) 
3. copy banner dan tempek kan di blogpost anda. 
4. komen url penyertaan di bawah ini dan... spread the words! 
 Ajak kawan-kawan meriahkan lagi ye :) 10 Pemenang dan 10 bloglist dicari. Pemenang akan dipilih melalui random.org manakala bloglist pula berdasarkan 5 penyertaan awal dan akhir. segmen bermula pada 10 Jun 2015 dan dijangka tamat pada 10 Julai 2015. Sekiranya penyertaan kurang daripada 30, segmen akan dilanjutkan sehingga 20 Julai 2015 :)

Saturday, 4 July 2015

"GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395"

                                         ENTRY MELEKAT SEHINGGA 7/7/2015
                                                                   Tarikh Tutup pada 7/7/2015 (12.00 tengah hari)
http://www.kawaidesuconcept.com/2015/07/ga-kawaidesu-concept-raya-2015-bernilai.html

"Segmen : Saya Nak Design Kad Raya"