Saturday, 3 August 2013

8 share time!!

Salam. Blog jugak dijadikan sebagai sumber pendapatan bagi sesetengah blogger sama ada secara full time or sampingan. 

Aku bukanlah jadikan blog untuk kaut earning semata-mata tapi disebabkan tawaran yang menarik ni, aku nak kongsikan dengan korang. Rezeki sama-sama dikongsi. Ye tak?

Sebelum ni, ada la baca kat blog-blog lain tentang 8share ni tapi tak terasa nak sign up pun. Tapi lepas ramai yang promote and dengan tawaran menarik sempena Hari Raya ni, why not sign up kan?

Sign up je you all dah dapat RM5! Hanya sign up okeh! Tak percaya? Aku baru je daftar tadi...

feeling great ar..mmg best.. kalo nak sign in boleh bukak link nie...   

then kalo ase baik aty..tlg sekali buka link nie...